Home

  Visie
  Specialisaties
  Opleidingen
  Tarieven
  Formulieren
  Privacy
  Klachten procedure
  Links
  Contact

 

  Afdrukken
  Vorige pagina

Spijsvertering
Voor een goede gezondheid en weerstand is de spijsvertering van groot belang. U kent ongetwijfeld wel de gezegden "Je bent wat je eet"...."Je bent wat je verteert".

Verkeerde eetgewoonten maar ook bijvoorbeeld antibioticabehandelingen, infecties en stress kunnen de spijsvertering oa darmflora en hierdoor het immuunsysteem verstoren met alle gevolgen van dien.

Naast een uitgebreide anamnese (leefstijl, voedingspatroon, medische geschiedenis en huidige medische situatie) kan er ook geadviseerd worden om bepaalde onderzoeken te laten doen.

* Ontlastingsonderzoeken.
Uitgevoerd door het laboratorium Medivere of MG lab.
Deze geeft informatie over oa de zuurtegraad van de darmen, het aantal aėrobe- en anaėrobe darmflora, het aantal soorten schimmels, het verloop van de spijsvertering etc. etc

* TFT parasietencheck.
Deze test onderzoekt heel grondig of er parasieten zijn.

* Imu Pro test.
De ImuPro is een diagnostische bloedtest op gebied van IgG voedselintoleranties. Hij wordt uitgevoerd door het laboratorium Pro Health te Weert.

Dankzij deze onderzoeken wordt het geven van de juiste voedingsadviezen meer onderbouwd.

"Judith voelt in haar begeleiding goed aan wat bij mij als persoon én in mijn leven past! Hierdoor stelt zij mij in staat een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen dat mij van mijn spijsverteringsklachten heeft afgeholpen. Bovendien heb ik een vicieuze cirkel kunnen doorbreken waardoor mijn bloedsuikerspiegel en energieniveau nu veel stabieler is geworden. Maar haar begeleiding gaat verder dan alleen voedingsadvies. Inzichten in je gedrag en je persoonlijkheid helpen je mede op weg naar een betere gezondheid en meer energie! Judith bedankt!" Maaike Stoelinga

"Na een lange zoektocht i.v.m. allerlei klachten op advies bij Judith terecht gekomen.
Na onderzoek blijk ik overgevoelig te zijn voor gluten.
Door haar professionele begeleiding en voedingsadviezen voel ik me als herboren". Marion S.