“De afgelopen ruim 10 jaar heb ik af en aan darmklachten gehad. Jaren geleden is er al onderzoek gedaan en gezegd: het is prikkelbare darm syndroom (PDS), leer er maar mee leven. Na het ontdekken van coeliakie bij onze jongste dochter ben ik ook weer onderzocht. Dat is het niet, toch PDS, de mdl-arts zei toen: ga eens 6 weken glutenvrij eten, veel mensen met PDS hebben daar baat bij. Dat heb ik gedaan en het ging inderdaad een tijd beter. Maar toen kreeg ik toch weer veel klachten, moe, hoofdpijn, darmproblemen. Tot het punt dat het echt mijn dagelijks leven en dus ook mijn gezin ging beheersen. Dat was het moment dat ik weer naar de huisarts ben gestapt en gelukkig een doorverwijzing kreeg naar Judith.

Na een eerste telefonisch gesprek waarin ze haar werkwijze uitlegde ben ik op consult geweest. Er zijn een aantal onderzoeken gedaan. Op basis daarvan heb ik een dieet van haar gekregen en het advies om een aantal supplementen te gaan gebruiken. Na een half jaar (en meerdere consulten) kan ik alleen maar zeggen: ik wou dat ik dit 10 jaar geleden gedaan had! Ik voel me super goed, ben enorm afgevallen (kwam ik niet voor, maar is een mooie bijkomstigheid) en heb geen darmklachten meer, bijna nooit meer hoofdpijn en veel meer energie.

Voor de mensen die nu denken: oh, dat is makkelijk even anders eten en een paar supplementen en klaar, het viel ook zeker niet altijd mee. Zo was er 1 supplement waar ik niet goed tegen kon en enorme buikkrampen van kreeg. Ook is er flink gemopperd bij tijd en wijle over het dieet (volhouden is best lastig soms). Judith heeft me ook hierin goed begeleid, er is altijd fijn overleg geweest.

Al met al kan ik alleen maar heel positief zijn over de werkwijze van Judith en over het behaalde resultaat”.