Wat ziek zijn doet met je lichaam, ervaar ik al jaren. Na chemo, bestraling en medicijn gebruik was ik echt niet happy met mijn lijf. Ik wilde graag iets veranderen waardoor ik wel happy werd. 

Via internet kwam ik op de site van Judith en als eerste kreeg ik zo’n warm gevoel bij de foto’s van Judith, dat ik alleen maar dacht met deze dame wil ik een afspraak. 

Bij de eerste afspraak liep ik de ruimte van Judith binnen en wat daar gebeurde was zo bijzonder een warm gevoel en het verdriet wat eruit mocht, kortom alle remmen gingen los. 

Ik was niet gefocust op afvallen, omdat ik dit geen obsessie meer wil laten zijn in mijn leven. 

Mijn vraag aan Judith was, ik wil me niet meer zo opgeblazen voelen en meer energie krijgen. De werkwijze van Judith is zo prettig, omdat het niet over dit moment gaat, maar over je gehele leven tot nu. Judith geeft ook veel inzichten in mijn mentale gestel, wees blij met je lichaam, dit lichaam heeft je wel bovenop je ziekte gekregen. 

Daarnaast heeft Judith mij vertelt dat ik enorm sensitief ben en hierdoor veel zorgen en problemen van anderen meedraag. Dit is voor mij een last waar ik van uitgeput raak. Door de andere manier van eten en supplementen heb ik veel meer energie gekregen en ben ik happy in mijn lichaam. Daarnaast het verdriet en de zorg daar laten bij wie deze hoort. 

Dat ik Judith ben tegengekomen en heb leren kennen is voor mij een cadeautje. Ik omarm dit en geniet ervan. Ik kan niet anders zeggen Judith is een kei in haar werk en zij heeft mij enorm geholpen. Dankbaar!