“Hallo,

Ik ben Simone, 33 jaar en ik woon in Doetinchem. 

Ik ben nu sinds 1,5 jaar bij Judith in behandeling. Om een lang verhaal over mezelf kort te beschrijven: ik heb zelf de ziekte van Lyme en mijn immuunsysteem is behoorlijk uit balans. Het grootste deel van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen en ik heb ook veel darm/maag klachten, voedselintoleranties, ontgifting problemen, uitslag, hoofdpijn enz. 

Ik kwam via via bij Judith, ze werd geadviseerd als een goede diëtiste met veel kennis. Omdat ik al bij veel verschillende artsen ben geweest, was ik in het begin sceptisch. Maar eigenlijk vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak bij Judith. Een lieve, warme en open vrouw die meteen open stond voor mijn zoektocht, mij wilde helpen en ik merkte al snel hoeveel kennis ze heeft. 

 De eerste periode hebben we naast voeding en darmen ook veel gewerkt aan mentale aspecten. Dit was voor mij echt heel fijn, ook echt een eyeopener met veel dingen. Tenslotte werkt je lijf het beste als je mentaal en lichamelijk in balans bent.

We testen waardes zodat we weten waar we staan, Judith schrijft supplementen voor, helpt mij met het uitzoeken welke voeding het beste voor mijn lijf is en ondertussen helpt ze mij mentaal.

Na een afspraak mailt ze altijd een verslag waarin alles vermeld staat wat er is besproken en met de stappen voor de aankomende periode. Dit ervaar ik als erg fijn.

Verder heb ik zelf echt ervaren in mijn zoektocht met Lyme dat je echt een vertrouwensband met iemand/ behandelaar moet hebben, een gevoel dat iemand je verder kan en wilt helpen, iemand waar je je goed bij voelt en serieus genomen voelt, iemand waar jij je geld en energie in wilt stoppen en voelt dat dit iets voor je gezondheid kan doen, iemand die samen met jou overlegt over zijn/haar plannen, iemand waar je je geen nummertje voelt. Dit heb ik allemaal bij Judith.

Ik vind Judith echt geweldig, ze denkt met je mee, ze heeft echt heel veel kennis. Soms sta ik verbaasd over alles wat ze weet, ze werkt met goede supplementen, juiste voedingsadviezen, maakt tijd voor je, is eerlijk, coacht je op een fijne bemoedigende manier. 

Afgelopen 1,5 jaar ben ik heel ver gekomen door Judith, een stuk op mentaal gebied maar ook een groot vlak op lichamelijk gebied. Door mijn ingewikkelde ziekte is het soms een zoektocht voor ons beiden maar stap voor stap gaan mijn darmen echt vooruit en dat is een hele mooie en belangrijke stap waar ik Judith heel erg dankbaar voor ben. Dit had ik zonder Judith niet gekund.

Ik ga zelfs altijd met plezier naar haar toe en altijd met een goed en opgebouwd gevoel weer naar huis”.